sunnuntai 10. joulukuuta 2006

Ensimmäinen teaseri, olkaas hyvät

Viimeisen kesän teaseri on nyt netissä kaiken kansan ladattavissa. Tsekatkaa, mitä tässä on viime aikoina puuhailtu ja millaista leffanpoikasta voi kevättalvella odotella. Tämä on teille kaikille. Kiitos ja anteeksi:

Lyhäriäkin lyhyempi

(Toimii parhaiten QuickTimella, aye!)

Kun katsoit teaserin, sinulle heräsi siitä ihan varmasti jotain ajatuksia: kylmiä väreitä, omia muistoja, inhoa, myötähäpeää, komeat näyttelijät, ihana ohjaaja, surkea kuvanlaatu, vauhdikas, arkirealismin rajamailla, röyhkeä, tyylikäs, ihan kiva... you name it. Tärkeintä on se, että otat ja kommentoit teaseria tuonne alas (Post a Comment). Kirjoita nimettömästi, omalla nimellä tai naapurin nimellä, kunhan kerrot meille, miltä Viimeinen kesä tuntui.

Huhhuhhuh. On se joskus niin raskasta. Sitä istuu ensin pari päivää aamusta iltaan leikkaamassa veretseisauttavaa tunnepätkää tulevasta lyhytelokuvasta. Kun teaseri vihdoin alkaa olemaan valmis, pääsee vielä pariksi tunniksi tappelemaan kuvasuhteiden ihmeellisten ristiriitojen kanssa. Ei edes mennä pidemmälle tämän aiheen kanssa.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä haluan nähdä Viimeisen kesän! Sellainen olo siitä tuli. Missä on lähin lyhytelokuvateatteri?

Anonyymi kirjoitti...

Musiikki sopi pätkään vielä paremmin, kun olisin osannu odottaa. Ihan huippu! Alussa näyttelijän spontaani (tai todella aidosti näytelty) nauru avas koko jutun tosi hyvin. Oikeestaan "Viimeinen Kesä" -tekstin jälkeinen hektisyys herätti lopullisesti mielenkiinnon. Hyvähyvä. Haluan nähdä lisää. (Enkä aio just nyt väkisin yrittää keksiä silmiinpistäviä negatiivisuuksia. Toivottavasti uskot ilmankin.)

Anonyymi kirjoitti...

jep jep on oikea asenne tossa pätkässä!!! Hieno kärrykin näky;).

Tempon vaihto oli asiaa.
Aijoo muuten mäkin kelannut vihdoin romistelija matskut läpi oikea asenne....

Sami

Mikko kirjoitti...

Lupaava! Kelpo ralli taustalla, hyvää eläytymistä kameran edessä, ääniraitaakin mietitty. Kun kamera liikkeessä (autolla-ajokohtaus), tuli menevä fiilis: toimiva rytmin vaihdos!

Lopputekstit voisi laittaa niin, että niistä saa helposti selvää, ei samalla (kapealla) mallilla kuin suuressa maailmassa tehdään... Tää leffa kantaa ihan omalla tyylilläkin!

Voimia loppurutistukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät fiilikset jäi tosta. Jään odottelemaan innolla. Musiikki etenkin kannatteli. Jäi sopivan hämäräksi, että mistä tossa on kysymys. Ei kertonut liikaa. Rock on!

Kapo

Anonyymi kirjoitti...

Jeah. Toi oli asiallinen!

Jäi ihan jänskättämään et miten kaikki jatkuu. Tossa on sellasta kutkuttavaa fiilistä. :)

Ja jos musta on vielä apua niin soittakaahan.

Anonyymi kirjoitti...

Oho. Eihän tää ollu todellakaan yhtään paskempi! Kuvanlaatu oli hyvä ja kuvaustyyli uskottava, olitte saanu hyvin poimittua myös hyvät näyttelijänsuoritukset mukaan. Pistäkäähän vauhtia pätkän valmistamiseen, eihän tässä malta odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Loistava! Tosin kaikki mihin Heikki koskee muuttuu kullaksi. Ennemmin tai myöhemmin. :)

Anonyymi kirjoitti...

hei, heikki ja kumppanit! Kiitos tuosta. (ja löytyihän sieltä tuttukin naama: liina. terveisiä.) Nähdään viimeistään taas mykaboomin keikoilla:) t.Anna(nuotio)

Anonyymi kirjoitti...

QuickTime on yhdyssana. :P

mistä voi varata lipun ensi-iltaan?


teemu

Heikki kirjoitti...

Parahin Temppu-Teemu (kirjoitetaan yhteen väliviivalla),

Ensi-iltaan ovat kaikki ystävät ja kylänmiehet tervetulleita! Lipun voit tulostaa veloituksetta omalla tulostimellasi. Emme vastaa paperiarkista tai mustekasetista aiheutuvista kuluista.

Anonyymi kirjoitti...

mutta minullahan on paperiton toimisto, käykö PDF?


t

Heikki kirjoitti...

Joo, näytät vaan sitä ovella, niin pääset ineen.

Anonyymi kirjoitti...

jee!

siellä nähään. et muuten satu ircnetissä pyörimään?


t

Heikki kirjoitti...

En mä enää. Muutamia vuosia sitten joo. Ah, se oli aikaa se.

Olabade kirjoitti...

Hyvää työtä, pojat ja tytöt. Mulle tuli tuosta meiningistä mieleen kultaisen 90-luvun suomi-elokuvat, niin hyvässä kuin pahassa. ;)

Mutta tosiaan, tällaista tekemisen meininkiä kaivataan lisää. Kiinnostus heräsi.

Anonyymi kirjoitti...

Hello Im uutta tähän sivuun ja halusin sanoa hei. Tämä voi olla suuri verkkosivuilla ja im iloinen liityin. New tähän blogiin kiitos tervetulleita. Tulin vain tämä ihana blogi ja halusi esitellä itseni kaikille. Tämä todellakin on niin erinomainen Internet-sivusto.