tiistai 21. elokuuta 2007

Leffantekijän uutisia

Hyvää iltaa. Minulla on nyt teille hyviä ja huonoja uutisia. Ja sitten hyviä uutisia. Jonka lisäksi vielä lisää uutisia.

Viimeisen Kesän ensi-ilta on 1. syyskuuta.

Kyllä.

Viimeisen Kesän ensi-ilta on lauantaina 1. syyskuuta. Kauan odotettu - ja ajat sitten unohdettu - enskari päätettiin järkätä "Samin" kesänlopetusjuhlien yhteydessä. Juhlien kutsussa esitetty lupaus "Tiedossa boolia, omituisuuksia ja rajattomasti rumaa tanssia" vakuutti leffantekijät siitä, että juhlat olisivat mahdollisimman otollista maaperää Viimeiselle Kesälle. Toisaalla Painobaarin enskarin järkkääminen oli osoittautunut aivan ylitsepääsemättömän vaikeaksi. Kuka ei vielä ollut huomannut tätä? No, kiitos kuitenkin loistavasta meiningistä hosteillemme Painossa! We'll be back.

Ikävää sinänsä, että enskari on jonkinlainen yksityistilaisuus, mutta huoli pois! Eiköhän 2. syyskuuta Leffantekijän blogissa julkaistava Viimeinen Kesä Loud&Proud Unlimited Edition pyyhkäise surun silmistä pois. Polkekaa siis höyryhelmitaulunne käyntiin parin viikon päästä sunnuntaina, peskää rennoimmat kuteenne puhtaiksi ja virittäytykää Viimeisen Kesän tunnelmaan. Ensi-ilta tulee nyt!

Ihmisarvo-nauha matkustaa huomenna Viron kautta Slovakiaan Unican festareille. Jännää.

Ei kommentteja: