perjantai 27. heinäkuuta 2007

Tuuletusta

...sanan kahdessa merkityksessä. Eli heinäkuun 10. päivä olisi todella voinut päättyä Homer Simpson -juoksuun. Siihen oli todella aihetta ensin netistä löytyneen nimilistan ja myöhemmin kotona odottavan paksun kirjeen muodossa. Päätin kuitenkin säästää ihmisiä ympärilläni nyt, kun saan ihan virallisetkin hullun paperit tietyn alan opiskelijakortin muodossa. Saanen esittäytyä:

Suoraan kortistoon valmistuva media-alan hörhö, hyvää päivää!

Ja arvatkaa pelottaako yhtään? No, ei. Päinvastoin, tulevat opiskelut tuntuvat turvalliselta ja vakauttavalta elämänvaiheelta. Ja tässä vaiheessa voidaan unohtaa taloudelliset asiat keskustelusta täysin. Taisin olla viimeksi yhtä innostunut esimerkiksi uudesta lukujärjestyksestä joskus ala-asteen ensimmäisillä luokilla. Nytkin ihailin taulukkoa, jonka tarkoitus on karsinoida ja urauttaa minut, rajoittaa ajankäyttöäni ja ohjata minua kulkemaan lauman mukana. Niin kuin silloin ekalla luokalla. Antaa tulla vaan. Olenhan nyt iso ja reipas koululainen.

Neljä seuraavaa vuotta ohjattua tekemistä ja oppimista, ryhmä yhtä innokkaita leffantekijöitä, kalliita kameroita ja opiskelijaruokala. Ahh.

Sitten otsikon toiseen merkitykseen. Kun kovasta yrittämisestä huolimatta leffantekijän ja blogin väliin on näköjään noussut jonkinlainen itsekriittisyyden pensasaita, on tulevien viikkojen aikana keskityttävä tuulettamaan ajatuksia ja kainaloita oikein kunnolla. Juttua tulee sitten, kun on taas sen aika. Sopii toivoa, että se aika osuu mahdollisimman hyvin yksiin elokuun 27. päivän kanssa.

Joku on ehkä huomannutkin tämän tuuletuksen olevan käynnissä. Vai mitä mieltä olette leffantekijän julkaisutahdista? Joskus on vain tehtävä tilaa, ettei kulho täyty yli äyräiden.

One night and one more time, Thnks Fr Th Mmrs!

Ei kommentteja: