maanantai 3. maaliskuuta 2008

Kuvia tulevasta leffasta

Je-jee, leffantekijä puskee kerrankin aalloille jotain muutakin kuin piinkovaa pohdintaa ja avutonta kohellusta perusasioiden parissa. Näiden värssyjen lomassa kolme (3) ruutua tulevasta dokumenttielokuvasta, jonka työnimen Popot voidaan tässä vaiheessa myöntää olevan tekemisissä Iso Robertinkadulla toimivan kenkäkaupan kanssa. Leffan kuvaleikkaus valmistui perjantaina, tänään koko orkestraatio töräytettiin äänen jälkitöihin ja väriruuvipenkkiin. The time is upon us.


Kymmeniä pareja spesiaaleja lenkkareita, pienyritys kaikkien taiteellisten ja trendikkäiden tuomasvimmojen luvatussa kaupunginosassa sekä kehon liikettä, jota ihminen ei yksinkertaisesti voi olla ihastelematta - näiden varaan on rakennettu dokumenttielokuva tanssijasta ja hänen tanssikengistään.


Tänään pohditutti vielä käsikirjoitusopettajan palaute leffan stoorista. Turhalta tuntuva harhapolku löytyi ja sen poistamista tai korvaamista mietittiin. Siirto äänistudioon oli kyllä tehty jo aamulla, mutta ehkä vielä jotain voidaan tehdä. Jos edes halutaan. Pätkä, josta puhuttiin kulkee totta vie vähän harhaan, mutta palaa sentään takaisin oikeille askelmerkeille. Saako klippi lähteä vai jääkö se tuulettamaan muuta juttua ja kuvitusta, jää nähtäväksi. Monen sisäisen eipäksen ja juupaksen jälkeen tulee mieleen lause, jotka Antti raaputti tänne Viimeisen kesän trailerin yhteydessä:

"Aina olis jotain voinut tehdä paremmin, kovempaa, kauniimmin"

Ehkä voisi vain ajatella niinkin, että seuraavan leffan teen paremmin, kovempaa ja kauniimmin. Tämä on jo saanut muotonsa.

Venaillessa tanssikenkien esiinmarssia, burn that D-floor:

1 kommentti:

Antti kirjoitti...

Toi viimeinen kuva jätti todellakin veden kielelle. Studiossa kuvattu,hyvin valaistu breakdance kenties tulossa?:o